Jul 13, 2015

Posted by in İngiltere | 0 Comments

European School of Economics

European School of Economics

The European School of Economics Avrupa genelinde farklı ülkelerde bulunan kampuslerinde İşletme, Finans ve ekonomik üzerine lisans, yüksek lisans ve kısa dönem kurslar vermektedir.

Londra kampusu yanısıra, Roma, New York, Milan ve Florance şehirlerinde eğitim veren okul management, business ve finance kursları yanısıra;  entertainment, fashion, music and sports, alanlarında kısa dönem kurslar vermektedir.
European School of Economics’in bazı Programları;

Bachelor’s Degree of Arts (Hons) in International Business

Bachelor’s Degree of Arts (Hons) in International Finance

Bachelor’s Degree of Arts (Hons) in International Marketing

 

Master in Business Administration

 

Short Courses Offered At ESE London:

ART MANAGEMENT

ENTREPRENEURSHIP

EVENT MANAGEMENT

FASHION MANAGEMENT

INTERNATIONAL FINANCE

INTERNATIONAL MARKETING

HOSPITALITY MANAGEMENT

INTEGRITY SEMINAR

MANAGEMENT

MEDIA MANAGEMENT

MUSIC MANAGEMENT

SPORTS MANAGEMENT

SUMMER COURSES MILAN

WINE SUMMER COURSE

YACHT MANAGEMENT

 

İngiltere’de Ekonomik Lisans, Yüksek Lisans ve MBA programı sunan Özel Kolejler;

İngiltere’de, özellikle Londra’da, ekonomik lisans ve yüksek lisans eğitimi veren ve vermiş oldukları diplomalar, İngiliz Devlet Üniversiteleri tarafından onaylı olan ve birçoğu Türkiye’de YÖK tarafından da tanınan özel kolej ve üniversiteler bulunmaktadır.

Bu kolej ve üniversitelerde  ekenomik ücretlerle lisans veya yüksek lisans eğitimi yapmak mümkündür. Yıllık eğitim ücretleri 4000 Sterlin’den başlayan lisans eğitimi veya 4500 Sterlin’den başlayan MBA ücretleriyle bu tarz kolejler yabancı öğrencilerin gözde kurumları olmuşlardır. Özellikle, akademik ve araştırmaya dayalı bir lisans veya yüksek lisans yerine, pratiğe dayalı ve eğitimin bir parçası olarak iş deneyimi sunan bu kolejlerde eğitim yapan öğrenciler kurs bitiminde de İngiltere’de 12 ay süreyle maaşlı staj yapabilirler.

Detaylı bilgi için Tıklayınız!

468 ad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>